Puheenjohtajan tervehdys

Heippa, ja mukavaa talvisen kevään alkua vuoden ensimmäisen Kyyhkysen merkeissä!  

Sää on talvinen ja maisema ihanan valkea tämän tervehdyksen sanomaa miettiessäni. Lopulta  viimeistä muotoa hakiessani ulkona on harmaata ja petollisen liukasta. Rajoitukset ovat myös  kiristymässä, vaikka en voi sanoa huomanneeni niiden löyhentymistä. Uutiset tuntuvat vain  vyöryvän kuin lumi, tai kuin kiireinen helsinkiläinen mäkeä alas kesätennarit jalassa. Niihin on  vaikea enää reagoida, kaikkialla tuntuu vain tapahtuvan pahaa ja aina on löytynyt uusi  tartuntarypäs.

Mutta välillä täytyy pysähtyä hetkeksi. Laita nastat kiinni kenkiin (tai nastakengät jalkaan) ja kävele  rauhassa, lue lehtiä ja artikkeleita, jotka vievät ajatuksesi pois arjesta. 

Nyt sulla on käsissäsi (tai päätteelläsi) aukinaisena uusin Kyyhkynen, vuoden 2021 ensimmäinen  numero. Vuosi on lähtenyt käyntiin etänä, mutta Kyyhkystä on nyt mahdollista tilata fyysisenä  kotiovelle. Saat keskittyä lukemaan ja nauttimaan, käsittelemään tämän numeron herättelemiä  tunteita. Nyt on aika pysähtyä hetkeksi, kuvitella että maailmassa on vain tämä hetki ja tämä lehti.  

Antti Holmaa ja Gasellien uutta levyä lainaten:

Tervetuloa.  Asetu istumaan mukavasti, tai käy selin makuulle semi-supine-asentoon tai mihin tahansa asentoon,  joka tällä hetkellä tuntuu mukavalta.  

Jätä poikkeustila sekä vaatimukset taaksesi, ja siirrä hetkeksi jakamaton huomiosi Kyyhkyseen. 

TYT:n puheenjohtaja | Artikkelit