Vanhat Kyyhkyset uusiokäyttöön

Olkkarissa on kasoittain vanhoja Kyyhkysiä, joille ei ole käyttöä. Ongelmaan löytyi ratkaisu terävillä saksilla ja luovuudella.

Vuosien 2014-2016 Kyyhkyset saivat uuden muodon pienen askartelusession lomassa.
Vuosien 2014-2016 Kyyhkyset saivat uuden muodon pienen askartelusession lomassa.

 

1-kiikarit

Uu fuksi, miltä nyt näyttää – kiinnostuskiikarit auttavat opiskelijoita näkemään paremmin luentosalin edustaan. Kiinnostuskiikarit voivat pelastaa niin fuksin kuin vanhemman opiskelijajäärän perusopintojen tuskalta ja pahimmilta motivaatiokuopilta!

2-lahja

Kääräise vanhat kreikan tai heprean kirjasi luontoystävällisesti Kyyhkysen vanhaan numeroon ja ilahduta lahjallasi opiskelukaveria.

4-terapiataulut

Kaipaatko kannustusta tai etsitkö elämällesi vielä suuntaa? Leikkaa Kyyhkysestä parhaat kuvat ja sutkautukset, ja kasaa niistä itsellesi taulu motivaation herättämiseksi tai omien tunteiden purkamiseksi. Markus Liimataisen kuvittamat kansikuvat saivat uuden merkityksen pienoisen terapiasession lomassa.

6-kehykset

Ota Kyyhkysen kuvitukset osaksi sisustusta. Mikä voisi olla opiskelijahenkisempää kuin Ikean euron kehykset ja lehdestä leikatut kuvat? Kehyksiin pääsivät tällä kertaa Amanda Kauran Nykysuomalainen pakanapappi -sarjakuva.

5-viiri-ja-kuva

Köyhän opiskelijan vinkit arkeen ja juhlaan. Leikkaa DIY-blogien trendikäs viiri omasi tai kaverisi seinälle. Yhdistä vielä luomukseesi jokin hieno kuva. Omin pikku kätösin väkerretyt sisustuselementit sopivat loistavasti yhteen ylioppilaslahjaksi saatujen Aalto-maljakoiden ja mariskoolien kanssa.

3-ranskalaiskippo

Korvaa kotibileiden kertakäyttöastiat taittelemalla vanhoista lehdistä hauskat tötteröt ja sujauta niiden sisälle vieraita varten sopivat herkut. Mikä voisi olla mahtavampaa kuin nauttia illan pöperöt Takapenkin huutajan karjaistaessa: Opiskelijat, pysykää köyhinä!

 

Kuvat ja kirjoitus: Jenni Vihtkari

Artikkelit