Puheenjohtajan tervehdys 4/20

Lämmin tervehdys!

Tätä kirjoittaessani joulukuu on pian tulossa päätökseensä ja vuosikin on kohta vaihtumassa. Tämä vuosi on ollut myös itselleni kaikkea muuta, mitä tammikuussa 2020 vuodelta odotti. Vaikka paljon on ollut uutta ja muutosta, tietyt asiat kuitenkin pysyvät ennallaan, esimerkiksi se, että kauniille yhdistyksellemme on tänäkin vuonna valittu uudet toimijat ja uusi hallitus! Kiitokset omalta osaltani jo tässä vaiheessa tästä kuluneesta vuodesta 2020. 

Itselläni on edessä keväällä valmistuminen teologisesta tiedekunnasta ja uuden elämänvaiheen aloittaminen. Tämä on itselleni inspiroivaa, sillä itse pidän siitä, että asiat muuttuvat ja pääsee aloittamaan uuden sivun elämässään. Toki myös haikeutta on ilmassa, sillä opiskelu teologisessa tiedekunnassa on ollut antoisaa ja TYT on antanut minulle paljon upeita hetkiä kaikkien näiden vuosien aikana. On ollut ilo olla kanssanne ja olen kiitollinen siitä, kuinka hyvin minut toivotettiin tervetulleeksi mukaan.

Mikä minua siis inspiroi elämässä? Minua inspiroivat toiset ihmiset: aitous, hyvyys, lahjakkuus ja lojaalius. Olen tavannut kaikkina näinä vuosina TYT:ssä paljon inspiroivia ihmisiä. Nämä kohtaamiset ovat olleet minulle kaikista antoisimpia hetkiä, sillä niiden kautta usein olen huomannut pohtivani sitä, kuinka paljon mahtavia ihmisiä meillä teologisessa onkaan. Näitä hetkiä onkin mukava muistella vanhempana keinutuolissa heiluen. 

Kiitos siis vielä kerran kaikille ja kiitos TYT kaikista näistä vuosista! Paljon tsemppiä kaikille tulevaan vuoteen 2021, tiedekuntayhdistyksen parissa työskentelyyn sekä opintoihin.

Kaikkea hyvää toivottaen,

TYT:n puheenjohtaja 2020 | Artikkelit