Kysy Kyllikiltä 1/20

Terve rakkaat ihmiset! Minä olen Kyllikki-täti ja vastaan tällä palstalla lukijoiden esittämiin kysymyksiin. Olipa kyse arkisesta dilemmasta tai syvemmästä henkisestä pulmasta, vastaan sinulle suurella sydämellä! Lähetä kysymyksesi anonyymisti vastauslomakkeella osoitteessa tinyurl.com/kysykyllikilta.

Mistä voi löytää kumppanin, kun Tinder ei oikein nappaa?

Arvoisa lukija. Et ole ainoa, joka on tämän pulman kanssa lähestynyt Kyllikki-tätiä. Kyllikin aikana seurustelukulttuuri oli hyvin erilaista kuin nykypäivänä! Useimmiten kelpaava kumppani löytyi lähinaapurustosta tai lavatansseista. Haluankin nyt kysyä sinulta, arvoisa lukija, oletko viime aikoina tervehtinyt naapureitasi? Oletko tohtinut jutella tuntemattomalle bussipysäkillä tai kutsunut itsesi päiväkahville naapurustosi söpön koiranulkoiluttajan luokse? Kesällä lavatanssit ovat oiva tapa tavata muita nuorikkoja. Nyt talvella onkin hyvä tilaisuus ottaa etumatkaa. Ilmoittaudu tanssikurssille ja hio liikkeesi maksimiin kesän tanhuja silmällä pitäen. Muista myös käytöstavat! Käyttäytymällä kohteliaasti treffikumppaneitasi kohtaan, tulet huomaamaan, että vaikka juttu ei etenisikään juuri tämän kumppanin kanssa, hän saattaa suositella sinua ystävälleen. Näin kävi ainakin Kyllikille männävuosina ja loppu onkin historiaa. Tärkeintä rakkauden löytymisen kannalta olisi kuitenkin säilyttää elämän ilo ja rakkaus itseä kohtaan. Lausu siis peilikuvallesi joka aamu rakkaudellinen loitsu: “Olen ihana, kaunis ja rakastettava!”

Mikä on elämän tarkoitus?

Voi miten nostalgista! Elämän pienet ja suuret kysymykset. Voisin uppoutua niiden äärelle vuosituhansiksi. Ken tietää, ehkä olenkin elänyt monta elämää näitä asioita pohtien? Olin nuoruudessani kovin kriittinen elämää kohtaan. Mieleni sisällä pauhaavan kysymysten valtameren tyynnyttäminen tuntui mahdottomalta tehtävältä. Mitä enemmän vastausta etsin, sitä syvemmälle solmuun ajauduin itseni kanssa. Solmuilu oli kuitenkin kaiken sen arvoista. Tyydyin vihdoin vastaukseen: elämän tarkoitus on elää mahdollisimman rakkaudellista ja ilonystyröitä tyydyttävää elämää. Elämän tarkoitus on nauraa, iloita ja leikkiä. Ahdistavat kysymykset unohtuvat ja menettävät merkityksensä, kun elämästä tekee mahdollisimman ilontäyteistä. Valjastaaksesi uudestaan sisäisen lapsesi elämän energian – kirjoita tänään paperille 10 asiaa, mitä rakastit tehdä lapsena ja toteuta niistä ainakin kolme huomenna! Rakkaudella, Kyllikki. 

Minkä takia janottaa, vaikka olisi juonut koko eilisen illan?

Janoja on monenlaisia, ja niitä varten on olemassa useita hoitokeinoja. Kokemukseni mukaan jotkin juoma-aineet toimivat kosteuttavammin, ja toiset puolestaan janoa kiihdyttäen. Herääkin kysymys: mitäköhän olet juonut edellisenä iltana? Oletko yrittänyt tyydyttää elämänjanoasi alkoholipitoisilla yhdisteillä, unohtaen kenties, että jokaista alkoholiannosta kohden sinun tulisi nauttia vähintään yksi lasi raikasta kraanavettä? Sorrumme usein helppoihin väliaikaisratkaisuihin, mutta kannattaa miettiä mitkä niistä ovat pysyviä. Muistetaankin vanha sanonta: vesi vanhin voitehista

Dear Kyllikki, voinko tulla raskaaksi Pyhästä Hengestä? Nimim. Huolestunut

Parahin Huolestunut, ei syytä huoleen. Tiedän historian saatosta useampiakin Pyhän Hengen aiheuttamia raskauksia, joten haluankin kertoa sinulle, että se on teoriassa hyvinkin mahdollista. Kuuluisimman ennakkotapauksen myötä ennustan sinun sekä lapsesi tulevaisuudelle suuria vaikeuksia; ihmiset hylkäävät teidät, joudutte molemmat kärsimään, sekä lapsesi tulee kieltämään sinut äitinään. Tämä kaikki tulee kuitenkin olemaan vaivan arvoista, sillä lopulta teille koittaa taivaallinen kunnia ja koko maailman laajuinen kuuluisuus. Suosittelisin myös mitä pikimmiten olemaan yhteydessä lapsen Isään, ja korjaamaan mahdollisesti rikkoutuneet välit ennen lapsen syntymää.

Artikkelit

Viisas ja kaikkitietävä Kyllikki on valmis vastaamaan kaikkiin ruumista ja sielua kutkuttaviin kysymyksiin uudella Kysy Kyllikiltä -palstalla, olipa kyse arkisesta dilemmasta tai syvemmästä henkisestä pulmasta. Lähetä anonyymi kysymyksesi osoitteessa tinyurl.com/kysykyllikilta, ja Kyllikki vastaa niistä kiperimpiin seuraavassa Kyyhkysessä.