Ehdolla tiedekuntaneuvostoon: 34. Kautonen ja Cruz

Tahdomme vaikuttaa strategian ja tavoiteohjelman mukaisiin tutkintoihin, opetukseen ja rekrytointeihin. Haluamme edistää mahdollisuutta monitieteellisiin opintoihin, jossa opiskelija saa erilaisten sivuaineiden avulla laajanäkemyksisen sivistyksen ja osaamisen. Opiskelijoille tulee myös taata hyvä ohjaus kaikissa opintojen vaiheissa sekä korkealaatuinen ja mielekäs opetus.  Haluamme voida olla ylpeitä teologisesta tutkinnosta!

Saimi Kautonen, ehdolla tiedekuntaneuvostoonSaimi Kautonen

Teologisen tiedekunnan ja opetuksen kehittämisen tulee olla opiskelijoiden etujen mukaista. Teologian maisterin tutkinnon pitää pystyä jatkossakin antamaan valmiudet hyvin erilaisiin tehtäviin sekä valmiudet jatko-opintoihin. A1-linjan opiskelijana pidän tärkeänä myös teologisen tiedekunnan tietoisuutta kirkon työtilanteessa ja erilaisten osaajien tarpeesta. Tiedekuntaneuvostossa haluan edistää avointa päätöksenteko- ja tiedotuskulttuuria sekä pitää opiskelijoiden etuja esillä.

Saimi Kautonen, teol. yo, Vanhan testamentin eksegetiikan pääaineopiskelija, Teologikoulutustoimikunnan opiskelijaedustaja.

Carita Cruz, ehdolla tiedekuntaneuvoston varajäseneksiCarita Cruz

Pitkään työelämässä olleena tahdon vaikuttaa teologian kandidaatin ja maisterin tutkintojen työelämävastaavuuteen ja työllistävyyteen, erityisesti A2-linjalla. Haluan vaikuttaa siihen, että second career-opiskelijat tulevat huomioiduksi paremmin opiskelujärjestelyissä.

Carita Cruz, äiti, KM, teol. yo., uravalmentaja ja (a)ikuisopiskelija, käytännöllisen teologian vastuuopiskelija, TDK2020-hankkeen opiskelijajäsen.

Hallopedvaalit 2015 – teologisen tiedekunnan opiskelijoiden ehdokkaat.